exleon

Atelier Arte Vizuale Demo Online

Odiseea – Asociația pentru educație
Atelier Arte Vizuale Demo Online

Atelier Arte Vizuale Demo Online

27-Apr-2020 17:04

Odiseea promovează cultura ca element cheie în educația copilului. 

Bazandu-se pe educația liberală, programul de ateliere Odiseea contribuie la formarea caracterului copiilor, la cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni niste adulți liberi și independenți din punct de vedere social, emoțional și intelectual. 

Cu cât un copil este expus mai mult la arta, devine receptiv la frumos, descoperă partea luminoasa a realității, își rafinează gusturile, devine creativ, își dezvoltă inteligenta emoțională și propriul simt artistic; 

Arta este descrisă ca fiind cea mai profundă expresie a creativității umane.

Pentru a o accesa, trebuie însă mai întâi să o înțelegi.

În cadrul atelierului vom învăța de la Ioana Ciocan să apreciem arta vizuală universală și să descoperim artistul din noi. Noi suntem în permanență înconjurați de artă, în jurul nostru sunt mii de forme, texturi și culori. Vom face cunoștință cu principalele curente artistice și vom fi inspirați de creativitatea marilor artiști.

Împreună și printr-o abordare multiculturală atelierul Odiseea va strabate dincolo de platforma online și va oferi copilului tău o experința memorabilă care ii va schimba percepția despre artă.

Ioana Ciocan este director Art Safari și vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România. A predat aproape un deceniu la American International School of Bucharest și în prezent este lector la Universitatea din București. Ioana este inițiatoarea și coordonatoarea mai multor programe de artă în spațiul public, a curatoriat numeroase expoziții și a fost lector la diferite conferințe despre artă în spațiul public și practica curatorială.

 

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro