exleon

Atelier Astronomie Demo Online

Odiseea – Asociația pentru educație
Atelier Astronomie Demo Online

Atelier Astronomie Demo Online

11-May-2020 17:05

Odiseea promovează cultura ca element cheie în educația copilului. 

Bazandu-se pe educația liberala, programul de ateliere Odiseea contribuie la formarea caracterului copiilor, la cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni niste adulți liberi și independenți din punct de vedere social, emoțional și intelectual.

Viitorul este scris în stele, la propriu. Copiilor din ziua de azi le va fi dat poate să ajungă pe Luna, pe Marte și poate mai departe.

Vino cu noi și descoperă tot ceea ce trebuie să știi despre universul în care trăim: Astre, galaxii, sistemul solar, spațiul intergalactic, calendarul cosmic.

În cadrul atelierului vom afla de la Adrian Sonka ce se poate vedea pe cer cu ochiul liber, de la stele, la galaxii. Vom descoperi constelațiile, planetele, sateliții artificiali și numărul de stele vizibile cu ochiul liber și prin telescop. Vom învăța cum să găsim punctele cardinale și cum să ne planificăm timpul. 

Toate informațiile vin și cu idei de <observații> pe care le putem face în familie în perioada următoare. 

Adrian Sonka este astronom la Observatorul Astronomic “ Amiral Vasile Urseanu” și este în prezent doctorand în domeniul planetologiei. Observa cerul din 1997 și tine cursuri și prezentări atât pentru copii cât și pentru adulți din 2003.

 

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro