exleon

Atelier Teatru Demo Online

Odiseea – Asociația pentru educație
Atelier Teatru Demo Online

Atelier Teatru Demo Online

25-May-2020 17:05

Odiseea promovează cultura ca element cheie în educația copilului. 

Bazandu-se pe educația liberala, programul de ateliere Odiseea contribuie la formarea caracterului copiilor, la cultivarea valorilor și virtuților pentru a deveni niste adulți liberi și independenți din punct de vedere social, emoțional și intelectual.

Teatru: Nu, nu ești doar un spectactor pasiv al propriei vieți. Viața înseamnă relație. Interacțiune. Schimb. Legătură. Implicare Activa. Relațiile cu ceilalți ne formează, ne structurează și hrănesc, până la urma, rosturile existentei noastre. 

Prin intermediul educației teatrale vom lucra la conștientizarea acestor legături dintre noi și ceilalți. Și la îmbogățirea lor.

În cadrul atelierului  vom afla de la Raluca Rusu Dita de ce educația prin intermediul jocurilor teatrale reprezentă un câștig foarte important, poate chiar hotărâtor, pentru oricine e interesat de dezvoltarea sa personala și e dispus să parcurgă experiențele propuse în cadrul lui și nu doar pentru cei care își doresc să urmeze o cariera în domeniul artistic. 

Vom face cateva exerciții concrete pe care copiii le pot pune in aplicare in viata lor de zi cu zi.

Raluca Rusu Diță este lector în cadrul Universițății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” București. Din 2011 este Doctor în Teatru și Artele Spectacolului în urma susținerii tezei Teatrul în sfera plurivalențelor culturale. Colaborează cu Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Act, Teatrul la Scena.

 

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro