exleon

Lectori

Odiseea – Asociația pentru educație
exleonMuzică - Lector, UNMB
Dragoș Călin

Apreciat muzicolog, pianist și profesor, este unul dintre vârfurile actualei generații de dascăli din universitățile românești, pregătirea sa multidisciplinara oferindu-i posibilitatea unei activități pedagogice și muzicologice moderne și de înalt profesionalism.

exleonAstronomie - Astronom, O.A.B.
Adrian Șonka

Astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. A absolvit facultatea de fizică din Bucureşti şi este în prezent doctorand în domeniul planetologiei.

exleonTeatru - Lector, UNATC Bucuresti
Raluca Diță

Raluca Oana Diță este lector in cadrul Universițății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” București. Din 2011 este Doctor in Teatru și Artele Spectacolului in urma susținerii tezei Teatrul in sfera plurivalențelor culturale. Colaborează cu Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Act, Teatrul la Scena

exleonArte Vizuale - Director General, Art Safari
Ioana Ciocan

Ioana Ciocan este curator independent, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru al consiliului științific al Muzeului Național Cotroceni.

exleonDigital - Studio producție
Ubisoft - România

Ubisoft Romania a fost fondat în octombrie 1992 și a fost primul studio de producție al Ubisoft în afara Franței. Ubisoft București este un pilon important al industriei de dezvoltare a jocurilor video în România.

exleonLiteratură - Scriitoare și jurnalistă
Adina Rosetti

Adina Rosetti dezvoltă în prezent proiecte literare și predă cursuri de creative writing pentru cei mici. Este co-fondatoare De Basm, Asociația Scriitorilor de Literatură pentru Copii și Adolescenți.

exleonCinematografie - Critic de film, scenarist
Ileana Bîrsan

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București. Este critic de film, scenarist și se implică în programe de educație cinematografică, printre care – filme pentru liceeni. Co-scenaristă a documentarului „Procesul” și curator al programului „Grădina cu filme’’.

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro