exleon

Politica de confidentialitate a datelor

Odiseea – Asociația pentru educație

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de Asociatia  pentru educatie Odiseea sa fie una excelenta.

Noi suntem Asociatia pentru educatie Odiseea cu datele de identificare CIF: 40361497 , numar de inregistrare in Registrul Comertului 152/28.12.2018, cu sediul social in în Sos. Chitilei nr. 403, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti.

Website-ul (www.odiseea.ro ) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor de ateliere ale Asociatiei pentru educatie Odiseea  sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume/renume, email, telefon.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Asociatia pentru educatie Odiseea si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul de ateliere Odiseea  pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Asociatiei pentru educatie Odiseea. 

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site exista un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de LanSoft si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa contact@odiseea.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

 

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro