exleon

Maestrii

Odiseea asociatia pentru educatie
exleonMuzica - Director, UNMB
Dragoș Călin

Apreciat muzicolog, pianist si profesor, este unul dintre varfurile actualei generatii de dascali din universitatile romanesti, pregatirea sa multidisciplinara oferindu-i posibilitatea unei activitati pedagogice si muzicologice moderne si de inalt profesionalism.

exleonAstronomie - Astronom, O.A.B.
Adrian Sonka

Astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. A absolvit facultatea de fizica din Bucuresti si este in prezent doctorand in domeniul planetologiei.

exleonArta teatrala - Conferentiar, UNATC Bucuresti
Raluca Dita

Raluca Oana Diță este lector in cadrul Universițății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” București. Din 2011 este Doctor in Teatru și Artele Spectacolului in urma susținerii tezei Teatrul in sfera plurivalențelor culturale. Colaborează cu Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Act, Teatrul la Scena

exleonMari Carti - Scriitor
Iulian Tănase

Iulian Tănase s-a născut pe 3 septembrie 1973 la Moineşti, Bacău. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, în 1999, şi Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucureşti, în 2010. A fost redactor la Academia Caţavencu (1997-2010) şi la revista Kamikaze(2010-2011). Între 2004 şi 2019 a fost realizator programe la Radio Guerrilla.

exleonArte Vizuale - Director General, Art Safari
Ioana Ciocan

Ioana Ciocan este curator independent, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru al consiliului științific al Muzeului Național Cotroceni.

Șoseaua Chitilei, nr. 403, Sector 1, București
+4 0745.440.004
contact@odiseea.ro