exleon

Ateliere

Odiseea – Asociația pentru educație

Astronomie

Viitorul e scris în stele. La propriu. Copiilor din ziua de azi le va fi dat probabil să ajungă pe Lună, pe Marte și poate mai departe. Vino cu noi și descoperă tot ceea ce trebuie să știi despre universul in care traim: astre, galaxii, sistemul solar, spațiul intergalactic, calendarul cosmic.

Vezi programa

Muzică

Muzica transmite stări. Încântă, înalță, înduioșează sau înfioară. Nu-i poți rezista, dar o poți îmblânzi. O poți înțelege iar mai târziu poți începe să faci tu însuți muzică, ca dirijor, artist interpret sau compozitor. Sună bine? Și încă n-ai auzit nimic…

Vezi programa

Literatură

Lectura este acel portal prin care mintea ti se pune in miscare. Scopul literaturii este să construiasca un spaţiu vast de creaţie pentru şi prin cititor. Nu serveşte la nimic citirea unei cărţi dacă cititorul parcurge pasiv rîndurile unui text si nu-si foloseste voinţa de a transforma acel text şi de a se lăsa el însuşi transformat.

Vezi programa 

Teatru

Nu, nu ești un simplu spectator. Nimeni nu e. Pe scena lumii suntem pe rând actori, regizori și dramaturgi. Învață să smulgi ropote de aplauze chiar și atunci când duci tava în planul secund. Cortina se ridică. Ești gata să strălucești?

Vezi programa

Arte vizuale

Arta este descrisa ca fiind  cea mai profundă expresie a creativității umane. Fiecare artist își alege singur regulile și parametrii de lucru si atunci arta devine rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli și a unui set de valori ce determină ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment, o idee, o senzație sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu.

Vezi programa

Digital

Domeniul digital-ului găsește aplicare pe multiple domenii legate de date și informații, cum ar fi: procesoare, calculatoare, hardware și software, limbaje de programare, structuri de date și altele. Sunt considerate ca făcând parte din largul domeniu IT toate elementele care prelucrează, într-un fel sau altul, date, informații sau cunoștințe.

Vezi programa

București, România
+4 0745.374.444
contact@odiseea.ro